De Inside Coach kan jou helpen als je geïnteresseerd bent in consultancy business courses in Nederland

We kunnen je helpen met

  • Hoe je het beste cv kan opstellen voor consultancy in Nederland
  • Uitzoeken welke business course je wilt gaan bezoeken

 

Wordt nu gratis lid van de Inside Coach: 

 

Word nu lid

 

business courses consultancy Nederland

Waarom worden consultancy business courses georganiseerd?

Business courses worden vaak door consultancy kantoren georganiseerd om studenten kennis te laten maken met het kantoor.

Over het algemeen proberen de consultancy kantoren tijdens de business courses een beeld te geven hoe het werk in consultancy in Nederland eruit ziet. Het werk van een consultant bestaat vooral uit het oplossen van cases van cliënten. Daarom organiseren consultancy kantoren business courses vaak rondom een case.

 

Bekijk hier een actueel overzicht van consultancy business courses in Nederland:

 

Case tijdens business courses consultancy Nederland

Tijdens de consultancy business course zal je samen met de rest van de uitgenodigde studenten werken aan de een vaak echte case. Je doorloopt dan ook de stappen de normale consultants ook zouden doorlopen in een normale studie.  Dit bevat onder andere het structureren van het probleem, het uitvoeren van analyses en de resultaten presenteren.

 

Beoordeling tijdens consultancy business courses in Nederland?

Tijdens consultancy business courses in Nederland is het niet gebruikelijk dat de studenten ook echt worden beoordeeld op hun vaardigheden. Dat wil zeggen dat het dat je prestaties in de business course vaak geen invloed hebben op je kansen om later te worden uitgenodigd op gesprek of een aanbod op een baan te krijgen. Behalve als je je slecht of om fatsoenlijk gedraagt, hoef je dus geen zorgen te maken.

 

Nederlandse consultancy kantoren leren kennen tijdens business courses

Voor studenten zijn consultancy business courses in Nederland een goede mogelijkheid om de verschillen te leren kennen tussen consultancy kantoren. Daarnaast is het een goede mogelijkheid om te kijken of het werk interessant lijkt. Afsluitend is het een goede mogelijkheid om echte consultants te leren kennen die je wellicht kunnen helpen bij het sollicitatieproces en het case interview.

 

Dit artikel ging over business courses consultancy Nederland. Meer weten? Lees ook over

Of bekijk hier een overzicht van alle publieke content op the Inside Coach