Peter Zeeuw van der Laan heeft 3+ jaar ervaring bij een gerenommeerd strategie consultancy kantoor en werkt sinds 2015 als freelance strategie consultant en recruiter in strategie consultancy. Daarnaast heeft hij ervaring bij Rocket Internet als Managing Director van Carmudi Indonesië en oprichter van the Inside Coach.

Door zijn ervaring in strategie consultancy en werk als recruiter voor verschillende topkantoren heeft Peter een unieke positie en daardoor een uniek perspectief op carrières in consultancy. Hij heeft tientallen kandidaten begeleidt met het maken van carrière keuzes (richting consultancy, private equity en het ondernemerschap) en geholpen bij de voorbereidingen op de (case) interviews bij verschillende topkantoren.

Peter biedt de meest getalenteerde young professionals en studenten (kosteloos) begeleiding richting strategie consultancy. Stuur je CV naar peter@theinsidecoach.nl als je interesse hebt of lees meer over deze propositie als young professional of student

 

Gedetailleerde achtergrond

LinkedIn

 

Als consultant werkte Peter o.a. in Mexico, Singapore, het VK, Italië en Duitsland en was hij met name werkzaam op het gebied van strategie, due diligence en operationele verbeteringen in o.a. de banking, insurance, venture capital en private equity industrieën.  

Naast zijn werkzaamheden in strategie consultancy was Peter ook consultant en Guest Lecturer voor de TU Delft course “Leadership for Engineers”.

Peter heeft een MSc in Applied Physics (cum laude) van de TU Delft. Zijn afstudeeronderzoek was op het gebied van quantitative finance (Econophysics) aan de ETH Zurich. Daarnaast voltooide Peter tijdens zijn studie een uitwisseling naar de UPC te Barcelona, deelname aan het UNITECH programma, een stage bij Siemens Corporate Technology in Singapore, een baan als kapitein van een zeilboot en flottielje leider in Griekenland, Kroatië en Italië, deelname aan commissies bij Integrand, DSC en de VvTP, en deed hij een niet bepaald succesvolle poging om in 7 weken Mandarin Chinees te leren in Inner Mongolië.