Over McKinsey Amsterdam

McKinsey & Company is een management consulting bureau dat actief is in vele landen. Sinds de oprichting in 1926 heeft het netwerk van McKinsey zich verspreid over de hele wereld, met meer dan 10.000 consultants die werkzaam zijn bij een van de 110 kantoren. McKinsey’s oprichter James O. McKinsey wordt door velen gezien als de grondlegger van management consulting. Wereldwijd is McKinsey een van de bekendste en meest gerenommeerde adviesbureaus.

 

Activiteiten McKinsey Amsterdam

Vanuit het kantoor in Amsterdam is McKinsey werkzaam in verschillende sectoren. Zo werkt het samen met grote ondernemingen en multinationals, maar is het ook actief voor publieke instellingen en organisaties. Hiernaast houdt McKinsey zich continu bezig met research over verscheidene industrieën en economische ontwikkelingen. McKinsey is werkzaam in sectoren als energie, transport en logistiek, financiële diensten en de gezondheidszorg.

mckinsey-artikel

Carrière bij McKinsey Amsterdam

Bij McKinsey Amsterdam zijn ze op zoek naar breed geïnteresseerde kandidaten die naast uitstekende studieresultaten zichzelf ook hebben ontwikkeld op andere vlakken. Vanaf het eerste moment dat je binnenkomt, ben je onderdeel van een projectteam en zullen persoonlijke groei en ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je werk zijn. Waar je aan het begin van je carrière breed zult worden ingezet, zal er later de mogelijkheid zijn je te specialiseren in verschillende sectoren.

Niet alleen voor starters is McKinsey Amsterdam een interessante partij om aan het werk te gaan, maar ook voor kandidaten met werkervaring.

 

Meer lezen?