TheInsideCoach.nl is opgericht in 2014 met twee doelen:

1) Mensen met interesse in consultancy te helpen met de oriëntatie op consultancy en ook te helpen bij de voorbereidingen op de selectieve case interviews. 

In 2017 hebben ~1000 kandidaten zich ingeschreven bij the Inside Coach. Gemiddeld krijgt meer dan 30% van onze kandidaten een baan als consultant. 

2) Top tier organisaties helpen met het aantrekken van de volgende generatie toptalent. 

The Inside Coach helpt anno 2017 een groot aantal top (strategie) consultancy, data science en private equity kantoren met het aantrekken en selecteren van top talent. Hierbij gaat het zowel om starters als experienced hires t/m 6 jaar werkervaring.


Founder & contactpersoon

TheInsideCoach.nl is opgericht door Peter Zeeuw van der Laan (LinkedIn, peter@theinsidecoach.nl). Als strategie consultant bij een van de topkantoren van Nederland werd Peter door vrienden en bekenden veel gevraagd over consultancy en naar het case interview. Tegelijkertijd zag hij een enorme strijd om talent bij verschillende bedrijven in consultancy, private equity en scale-ups. Daarom startte hij in 2014 The Inside Coach.

“Peter werkt als headhunter voor verschillende top organisaties en komt via theInsideCoach.nl in contact met de volgende generatie toptalent. Naast 4+ jaar ervaring in strategie consultancy heeft Peter ook ervaring als Managing Director van Carmudi.co.id van Rocket Internet en was hij guest lecturer en consultant voor de TU Delft edX course “Leadership for Engineers“. Peter voltooide in 2011 een MSc Applied Physics aan de TU Delft.

Het Team

Peter Zeeuw van der Laan – Oprichter the InsideCoach
  • 3+ jaar ervaring bij een leidend strategie consultancy kantoor en daarnaast ervaring als Managing Director van Carmudi Indonesië bij Rocket Internet.
  • MSc Applied Physics van de TU Delft (2005-2011) met uitwisselingen naar Zurich, Singapore en Barcelona.
  • Door hevige rugproblemen gestopt als consultant en in 2014 (vanaf de bank) TheInsideCoach.nl opgericht.
  • Sinds 2015 weer actief als onafhankelijk strategie consultant (maar met gereduceerde uren)
Valentijn Doffegnies – Recruitment consultant
  • Master Arbeid & Organisatie Psychologie afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam
  • Houdt zich onder andere bezig met het contact met kandidaten, online recruitment en account management activiteiten

Partners

TheInsideCoach.nl heeft partnerships met leidende studentenorganisaties in Nederland, zoals De Kleine consultant en de Young Advisory Group.

dkc+yag+arago

Onze leden

Onze leden bestaan voor ongeveer 75% uit studenten en 25% uit professionals (zowel management consultants als professionals uit de industrie). Gemiddeld vindt 1 op de 3 leden uiteindelijk een baan als management consultant.

Werken bij

Lees hier meer over het bedrijf, ons team en de openstaande vacactures

Voor organisaties

Lees hier meer informatie over hoe we jullie consultancy, data science of private equity organisatie zouden kunnen ondersteunen op het gebied van recruitment


The Inside Coach in de media
The Inside CoachConsultancy Interview Magazine The Inside Coach