TheInsideCoach.nl is gestart in 2014 om mensen met interesse in consultancy te helpen met de oriëntatie op consultancy en ook te helpen bij de voorbereidingen op de selectieve case interviews. In 2017 hebben ~1000 kandidaten zich ingeschreven bij the Inside Coach. Gemiddeld krijgt meer dan 30% van onze kandidaten een baan als consultant.  TheInsideCoach.nl is gemaakt door en eigendom van Peter Zeeuw van der Laan.

Sinds 2019 is TheInsideCoach.nl website only en zijn er geen commerciële activiteiten meer aan verbonden, nog is er een mogelijkheid voor persoonlijk contact.

Partners

TheInsideCoach.nl heeft partnerships met leidende studentenorganisaties in Nederland, zoals De Kleine consultant en de Young Advisory Group.

dkc+yag+arago

Onze leden

Onze leden bestaan voor ongeveer 75% uit studenten en 25% uit professionals (zowel management consultants als professionals uit de industrie). Gemiddeld vindt 1 op de 3 leden uiteindelijk een baan als management consultant.

Werken bij

Lees hier meer over het bedrijf, ons team en de openstaande vacactures

Voor organisaties

Lees hier meer informatie over hoe we jullie consultancy, data science of private equity organisatie zouden kunnen ondersteunen op het gebied van recruitment


The Inside Coach in de media
The Inside CoachConsultancy Interview Magazine The Inside Coach