Vacatures
 

Bedrijfsinformatie

TheInsideCoach.nl is een snelgroeiende scale-up op het gebied van strategie consultancy recruitment en is in 2014 opgericht door ex McKinsey consultant Peter Zeeuw van der Laan. We helpen top tier organisaties als McKinsey, BCG en SparkOpimus op het gebied van consultancy entry recruitment (junior en senior). Met onze unieke propositie (online platform om topkandidaten aan te trekken, sterke begeleiding incl. (case) training voor geselecteerde kandidaten) kunnen we absolute topkandidaten aantrekken en ook meer investeren in relaties met kandidaten. Inside Coach recruitment heeft hiermee een leidende marktpositie opgebouwd in Nederland. Naast (strategie) consultancy kantoren helpen we ook een groot aantal data science bureaus en private equity kantoren met het graduate recruitment.

ConsultancyExit.com is gestart in 2016 door oud McKinsey consultant en Rocket Internet Managing Director Peter Zeeuw van der Laan en oud Roland Berger consultant en INSEAD alumnus Maarten van der Kwaak. Beiden hebben eerder andere succesvolle recruitment bedrijven in de markt gezet. ConsultancyExit.com helpt de top van de markt met het aantrekken en selecteren van het meest getalenteerde zakelijk ondernemend talent. Hierbij kan het gaan om private equity (e.g., Avedon Capital, Parcom, Varova, Egeria), snelgroeiende scale-ups (e.g., Bloomon, Rosefield Watches, Fixico, Foodora) en innovatieve corporates (e.g., Coolblue, LeasePlan, ING, FD Media Group).

ConsultancyExit.com is onderdeel van een groep recruitment technologie bedrijven met een focus op de top van de arbeidsmarkt. Andere onderdelen zijn Legal Top Talent (advocatuur entry recruitment), The Legal Bench (advocatuur flex en vast experienced hires recruitment) en MatcHR (recruitment analytics en advisory). Als geheel groeit onze groep bedrijven met 300% omzet per jaar en werken er nu rond de 10 mensen.

Het team

Wij zijn een jong, enthousiast maar vooral ambitieus team dat samen werkt aan het uitbreiden van beide bedrijven. Er wordt veel waarde gehechte aan het leveren van hoogwaardige kwaliteit om zo op professionele wijze kandidaten en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Onze bedrijfscultuur zouden we omschrijven als innovatief, commercieel, ondernemend en constructief. De  jarenlange ervaring van Peter en Maarten in de top van professional services wordt zoveel mogelijk meegenomen waardoor een constructieve feedback cultuur, open cultuur en een hoog ambitieniveau centraal staan.

We are hiring!

Door de snelle groei van beide bedrijven zijn wij als team nu opzoek naar versterking. Wij bieden binnen alle functies zeer competitieve arbeidsvoorwaarden waarbij zowel full time als  part time mogelijk is evenals het deels werken vanuit huis. Wij hebben momenteel meerdere functies open staan: