Theinsidecoach.nl is het leidende platform in Nederland op het gebied van consultancy interview voorbereiding. Alle content wordt geschreven door oud strategie consultants en hierdoor is een vertrouwensband opgebouwd met onze members. Hierdoor is het platform uiterst geschikt voor professioneel adverteren.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden tot adverteren op Theinsidecoach.nl, zoals
  • Gratis plaatsen van content zoals interviews met consultants (zie Interviews voor voorbeelden)
  • Gratis aankondiging van business courses via de mailing naar onze leden
  • Promotie van consultancy traineeships, evenementen of het consultancy kantoor in het algemeen in onze mailing (en op de site)

The Inside Coach kan naast adverteren in de hoedanigheid van Zeeuw van der Laan recruitment ook diensten als Search Firm aanbieden, zoals

  • Het vinden van een toptalent als stagiair of trainee
  • Introducties aan kandidaten met specifieke achtergronden, bijvoorbeeld 2-8 jaar werkervaring in relevante industrie
  • Begeleiding van kandidaten om het recruitment proces te versoepelen

The Inside Coach staat naast het adverteren ook open voor partnerships met andere consultancy recruitment organisaties en search firms.

Mail oprichter Peter Zeeuw van der Laan (ook actief als freelance strategie consultant) op peter@theinsidecoach.nl of bel hem op 0683620129 voor de mogelijkheden. 

Zie hieronder een voorbeeld van onze mailing. Vanwege de hoge kwaliteit van informatie op het platform kan worden gerekend op uiterst hoge open rates onder members (60-70%).
The Inside Coach Mail – Voorbeeld

 

Gerelateerd