Vanwege onze eigen achtergrond bij een van de top strategie kantoren in Nederland kennen we erg veel top consultants (e.g., McKinsey, BCG) van verschillende niveaus die actief zijn als onafhankelijk consultant.

 

Echter, voor zowel consultants als opdrachtgevers is het lastig inhaken op de Nederlandse freelance consultancy markt. The Inside Coach helpt hierbij, o.a. met een mailing list met freelance consultants die we hebben kunnen opstellen vanwege onze eigen achtergrond in strategie consultancy in Nederland.

 

Ben je een opdrachtgever op zoek naar een freelance consultant (ex McKinsey, BCG, Bain, OC&C, Strategy& of Roland Berger)?

Stuur ons vrijblijvend een mailtje op peter@theinsidecoach.nl met een omschrijving van het gezochte profiel om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

 

Over freelance consultants

Freelance consultants hebben vaak een achtergrond bij een van de grote strategy consultancy kantoren zoals McKinsey, BCG en Bain. Freelance consultants zijn de onderscheiden in 2 groepen:

  • Freelance consultants met ervaring als project manager of (junior) partner. Deze freelance consultants zijn vaak al gespecialiseerd en hebben vaak diepe expertise waarmee ze organisaties kunnen ondersteunen
  • Freelance consultants op analyst niveau: deze freelance consultants hebben het voordeel dat ze een gedegen analisten training achter de rug hebben en breed inzetbaar zijn voor consultancy projecten.

 

freelance consultants

 

Lees meer