Het consultancy interview in Nederland

Als je je aanmeld voor theInsideCoach kan je gemakkelijk partners vinden om consultancy cases mee te oefenen. Omdat een groot deel van onze leden in Amsterdam woont, is het vrij gemakkelijk om op deze manier het case interview te oefenen in Amsterdam.

 

Word nu gratis lid van the Inside Coach en vind anderen om cases mee te oefenen:

 

Word nu lid

 

Zodra je je hebt aangemeld krijg je toegang tot een groep waarin je een berichtje kan achterlaten betreffende waar je naar op zoek bent. Of je kan natuurlijk reageren op mensen die al hebben aangegeven case interviews te willen oefenen in Amsterdam.

Meer weten over case interviews oefenen? Neem een kijkje in de groep!

 

Find people to practice with

 

 

case interview oefenen amsterdam

 

Waarom case interviews oefenen in Amsterdam?

Het case interview is een belangrijk onderdeel van je sollicitatiegesprek bij strategie consultancy kantoren zoals McKinsey, BCG, en Bain. Het is daarom erg belangrijk om je case interview te oefenen. Als je in Amsterdam woont, is het handig om je case interview in Amsterdam te oefenen omdat je dan waarschijnlijk face-to-face kan afspreken. Face-to-face afspreken garandeert een betere oefensessie dan wanneer je Skype gebruikt.

 

Cases vinden om te oefenen

Als lid van theInsideCoach heb je ook toegang tot onze resources. Op onze resources pagina kan je alle cases vinden die je kan gebruiken om je case interview te oefenen in Amsterdam. Deze cases zijn veelal afkomstig van professionele consultancy kantoren zoals McKinsey, BCG, en Bain, maar ook van MBA scholen die materiaal aanleveren om case interviews te oefenen.

 

Hoe vaak case interviews oefenen in Amsterdam?

Wij raden aan om zoveel om zoveel mogelijk met andere mensen te oefenen. Over het algemeen hebben de studenten die worden aangenomen als strategie consultant er minstens een stuk of 5 live sessies opzitten en vaak zelfs meer. Het kan ook geen kwaad om alleen cases te oefenen maar wees je er dan van bewust dat het ook belangrijk is om te leren je gedachteproces uit te leggen aan een andere persoon.

 

Word nu gratis lid van theInsideCoach en vind anderen om cases mee te oefenen:

Word nu lid

 

Dit artikel gaat over case interviews oefenen in Amsterdam.

Meer weten over case interview oefenen?

 

Verder lezen over consultancy?

Bekijk hier een overzicht van alle publieke content op the Inside Coach