Over BCG Amsterdam

The Boston Consultancy Group, of kortweg BCG,  is een adviesbureau dat wereldwijd opereert. Maar liefst 85 kantoren zijn verspreid over 48 landen. BCG is toonaangevend in de wereld van strategie en opgericht in 1963. Meer dan 12.000 werknemers zetten zich met passie in voor het bedrijf. Daarnaast heeft de Boston Consultancy Group meer dan 900 partners. In Nederland is BCG Amsterdam een van de meest succesvolle strategy consultany kantoren van het land.

 

Activiteiten van BCG (Boston Consultancy Group)

Het kantoor van BCG in Amsterdam is werkzaam voor Nederlandse multinationals, maar ook voor diverse kleine en middelgrote bedrijven. Net als de klanten zijn ook de projecten die door het bedrijf worden uitgevoerd van uiteenlopende aard. De sectoren zijn o.a. consumptiegoederen, financiële diensten, energie, technologie en communicatie.

 

BCG Amsterdam

 

Ontwikkeling personeel

BCG Amsterdam zoekt mensen met uitstekend analytisch vermogen die logisch en strategisch kunnen beredeneren. Ook mensen die anderen weten te inspireren en over natuurlijk leiderschap beschikken zijn bij BCG Amsterdam op hun plek. Het bureau is ervan overtuigd dat leren vooral gebeurt door doen. Van ieder project zal je dan ook weer meer opsteken en BCG Amsterdam zorgt ervoor dat deze projecten voor het personeel een stijgende leercurve laten zien. De projecten waaraan gewerkt zal worden zijn daarom zeer divers. Naast het leren tijdens het werk zorgt BCG Amsterdam voor een internationaal trainingsprogramma dat aansluit bij alle niveaus. Ook persoonlijke trainingen worden omarmd. Voor mensen die zichzelf graag blijven ontwikkelen, biedt dit bureau zeer veel mogelijkheden.

 

Relevante artikelen: